Alapítványoknak

 

Miért a Közhasznú szervezetek?

 

„Mert fontos számunkra az, amit a Civil szervezetek tesznek a közösségért.”   

 

Az Alapítványok és a Non Profit szervezetek egy speciális, érzékeny terület. Teljesen más szemlélettel és eszközökkel kell hozzáállni a munkához, jóval több odafigyelést igényel a közös munka. Az eddigi munkáink során több alkalommal dolgoztunk együtt Közhasznú szervezetekkel, értjük a problémáikat, ezért hatékonyan tudjuk segíteni a célkitűzéseiket. Küldetésünknek tartjuk, hogy felvállaljuk a Non Profit szervezetek, Alapítványok segítését, közösen jobbá téve a világot.

Tisztába vagyunk azzal, hogy milyen nehéz a Közhasznú szervezeteknek megszólítani a közönségüket, sokszor a célok, amiért küzdenek, nem jutnak el a megfelelő személyekhez, pedig nagy szükségük lenne arra, hogy minél több embert elérjenek az üzenetükkel.

 

Milyen megoldást tudunk nyújtani a Közhasznú szervezeteknek?

Ügynökségünk teljes körű online marketing szolgáltatást nyújt Közhasznú Szervezeteknek, a megfelelő kommunikációs és Online Marketing stratégia kidolgozásán keresztül a lebonyolításig.

Tudjuk, hogy az üzenetük eljuttatásán túl, minden szervezetnek komoly problémát jelent az anyagi források folyamatos előteremtése. Speciális eszközökkel plusz anyagi forrásokhoz tudjuk juttatni az alapítványokat. A hatékonyabb 1% kampányok mellett, támogatói és szponzorációs programokat is tudunk ajánlani.

 

Milyen segítséget tudunk nyújtani a Közhasznú szervezeteknek?

Minden olyan Alapítvány, ami rendelkezik közhasznú minősítéssel, jogosult csatlakozni a Google AdGrants programhoz. A Google AdGrants program segítségével havi 10.000 dollár, azaz közel 3.000.000 forint támogatási összeget tud igénybe venni a szervezet, amelyet online marketing kampányokra tudnak fordítani. Az összeg nem készpénzben jelenik meg, hanem a Google AdWords rendszerben lehet felhasználni kampányok futtatására.

A havi 10.000 dollár komoly segítséget jelent egy szervezetnek, hogy eljuttassa az emberekhez az üzenetét. A megfelelő szakértelem és tapasztalat nélkül ez az összeg eredmény nélkül képes elfolyni. A hatékony beállítások hiányában, valamint a rosszul megválasztott stratégia esetén, akár árthat is a szervezetnek.

 

Keressenek bennünket bizalommal, hogy megtaláljuk együtt a megfelelő megoldásokat.

 

 

 

Néhány alapítvány, akikkel együtt dolgozunk/dolgoztunk: 

Ferences Alapítvány

Ars Sacra Fesztivál

Magyar Természettudományi Múzeum

Magyar Zöld Kereszt Egyesület

Érme Üzleti Hálózat

Alpha.org.hu

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial