Arculattervezés

Az arculattervezésnek több területe van, és ezek egyenként és összességében is azért vannak, hogy az Ön cége kitűnjön a zajból. Beégjen a retinákba egy grafika, egy logó vagy a legújabb termék  csomagolása. Mint sok más helyen itt is fontos az első benyomás, mert ha nincs még személyes kapcsolata a vevőivel, az ügyfeleivel, akkor ők nagy valószínűséggel a cége arculatán keresztül találkoznak először Önnel, a szolgáltatásával, vagy a termékével.

A csak az Ön cégére jellemző színvilág, stílus és dizájn fogja megkülönböztetni a tömegben.

Gyakran megesik az is, hogy nem a nulláról kell elindítani egy arculattervezést, de alapos ráncfelvarrásra van igény. Ez a megoldás új pezsgést visz a cégünk életébe.

Álljon itt egy számomra kedves munka ez utóbbi esetre. Egy tavaszi napon, olyan húsüzemnek készült el a logója, ahol fontos a tradíció és a kézzel készült finomságoknak már sok-sok évre visszanyúló múltja van. Egy 25 éve alapított húsüzemről beszélünk, ahol a családi receptek nagyapáról, apára, majd a fiúra szálltak. Fő irány a sertés feldolgozása és a belőle készült ételek eljuttatása a családok asztalára, de készült már kolbász emuhúsból. Az itt készülő vadtermékek eljutnak a Szaudi királyi család asztalára is. A cég Bátaszéken működik (Tolna megye), ezért a bátaszéki népművészetben kutattam és itt találtam rá a gyönyörű népi hímzéseikre. Néhány motívum így került bele a Stelcz és Fia logójába.

Ha Ön is szereti a gyors kiszolgálást, és szeretné végre, hogy minden csatornán egységes kép jelenjen meg cégéről a leendő ügyfelei előtt, akkor az árajánlatban jelölje be azt is, hogy mire van szüksége!
  • Céges logó
  • Kisarculat
  • Nagyarculat
  • Csomagolás tervezés

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial