CSR

Az e17 Online Marketing Lab csapata a kezdetektől fontosnak tartja az együttműködést Közhasznú szervezetekkel és Alapítványokkal, kiemelten kezeljük a segítő munkát, amellyel hozzájárulunk a közjóért folytatott erőfeszítéseikben.

 

Érték Magazin

 

 

Az érték magazin az etikus vállalkozók fóruma. A magazinban többek között arra a kérdésre keressük a választ, hogyan lehet etikus vállalkozóként, versenyhátrány nélkül céget vezetni a mai piaci környezetben. Írásaiban olyan sikeres üzletemberek példáján keresztül mutatjuk meg az etikus cégvezetés előnyeit és nehézségeit, akik maguk is ebben a szellemiségben dolgoznak.

 

„Az Érme Üzleti Hálózat tagjaként, szívesen vállaltuk azt a munkát, hogy bemutassuk az etikus vállalkozásokat és vállalkozókat. Reméljük, hogy a pozitív példákon keresztül irányt tudunk mutatni azoknak, akik szeretnének ebben a szellemiségben élni és dolgozni.”

 

A projekt során az E17 Online Marketing Lab következő munkákat végeztük:

♦ Honlap elkészítés

♦ Arculat tervezés

♦ Online Marketing

♦ AdWords kampányok készítése

 

Linkek:

Honlap: http://ertekmagazin.hu/

LinkedIn: Érték Magazin 

 

 

Magyar Zöldkereszt Egyesület

 

 

A Magyar Zöldkereszt Egyesület a Nemzetközi Zöldkereszt tagja. Célja a környezetvégelem, teremtésvégelem, megújuló energiával kapcsolatos felvilágosító tevékenység, oktatás, projektek koordinálása.

 

Mindannyian az E17 Online Marketing Lab csapatában elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a mindennapokban is környezettudatosan éljünk és erre neveljük a gyerekeinket is.”

 

A projekt során az E17 Online Marketing Lab következő munkákat végeztük:

♦ Honlap elkészítés

♦ Arculat tervezés

♦ Online Marketing

♦ AdWords kampányok készítése

 

Linkek:

Honlap: magyarzoldkereszt.hu

 

Ars Sacra Fesztivál

 

 

Magas művészi színvonalú és térítésmentes kulturális programsorozatainkkal a keresztény kultúrában rejlő értékeket mutatjuk fel a művészetek segítségével. A szakralitást profán környezetben, a hagyományt új köntösben, a kortárs alkotásokat régi helyszíneken is bemutatjuk. Minden szépre jóra fogékony embert ahhoz segítünk, hogy lelkét felemelve közelebb kerüljön az igazsághoz, a valódi értékekhez. Magyarországon és a határon túl azonos időben rendezett lélekemelő programokkal elősegítjük a nemzet spirituális egységét, és a megbékélést, az Istenhez fordulást. Az Ars Sacra Alapítvány az Európai Örökségnapok szervezőivel együttműködve szervezi a Nyitott Templomok Napját, mely eseménysorozat épített örökségünk bemutatásával, a helyszínek újrafelfedezésével mutatja fel közös kultúránkban rejlő remény jeleit. Távolabbi célunk, Európa egyre több országával együttműködve bemutatni az európai kultúra keresztény gyökereit.

 

„Elkötelezettek vagyunk a keresztény művészet és kultúra iránt, ezért megtisztelő számunkra, hogy közel három éve részesei lehetünk az Ars Sacra Fesztivál tevékenységének.”

 

A projekt során az E17 Online Marketing Lab következő munkákat végeztük:

 

♦ Honlap elkészítés

♦ Online Marketing

♦ AdWords kampányok tervezése, bonyolítása

 

Linkek:

Honlap: http://www.ars-sacra.hu, http://10eves.ars-sacra.hu

Facebook: https://www.facebook.com/arssacrafeszt/

 

Írisz Program 

 

„Nagy öröm számomra, hogy részese lehettem az Irisz Program megtervezésének és kivitelezésének 2014-ben. A program keretében több mint 2000 jegyet osztottunk ki Caramel, Budapest Arénában tartott karácsonyi koncertjére, olyan rászorulóknak, akik talán soha nem tehették volna meg, hogy egy ilyen eseményen részt tudjanak venni. Voltak olyan fiatalok, akik először voltak koncerten, számukra meghatározó élmény volt az esemény. Külön köszönet az Esztrád Színháznak, akik a jegyet biztosították a projekthez.”

 

A projekt során a következő szervezetek vettek részt: SOS Gyerekfalu, Vakok intézete, Nem Adom Fel Alapítvány, Nagycsaládosok Országos Szövetsége, Baltazár Szinház és még sokan mások.

 

 

A kultúra gazdagít, szórakoztat, varázsol.

Ezt a varázslatot kívánja közelebb hozni a fogyatékos és egészségkárosodott emberek számára a BRAND Közhasznú Alapítvány által működtett Írisz program, amely kulturális rendezvények (színházi előadás, koncert, hangverseny, gyerekprogram, irodalmi est stb) megtekintését teszi lehetővé.

Hiszünk abban, hogy az élmények gazdaggá teszik az embert; azon dolgozunk, hogy minél többekhez eljusson ez a gazdagság.

Az Írisz programban jelenleg olyan produkciókra lehet ingyenes jegyet igényelni, amelyeket Partnereink ajánlottak fel. A program jóvoltából fogyatékos vagy egészségkárosodott emberek és kísérőik kulturális esélyegyenlősége valósul meg.

Vegyen Ön is részt az Írisz programban!

A fő vízió, hogy kiépül egy olyan országos kezdeményezés, amely a lehető legnagyobb lefedettséggel juttatja el a kultúra minél nagyobb spektrumát a fogyatékos és egészségkárosodott emberek számára, megvalósítva ezzel az esélyegyenlőséget a társadalmi integráció eme legmagasabb szintjén. Tervünk, hogy minél több produkció kapcsolódik a programhoz, minél több gazdálkodó szervezet válik támogatóvá, és a magyar kultúrában természetessé válik, hogy a közönség kiegészül a speciális szükségletű emberekkel is.

Csákvári Éva, a Brand Alapítvány vezetője

 

További szervezetek, amelyekkel együtt dolgozunk:

Természettudományi Múzeumért Alapítvány

Svábhegyi Hagyományőrző Egyesület

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial