Facebook oldal üzemeltetése

 

Miért fontos a közösségi médiát professzionálisan használni?

 

„Mert az esetek túlnyomó részében onnan érkezik a forgalom jelentős része!”

 

A közösségi média használata a mai Online Marketingben szinte természetes. Az esetek nagy részében innét lehet generálni a forgalom jelentős részét. Természetesen minden vállalkozás más és más, így nem lehet kijelenteni, hogy mindenkinek az egyetlen és tökéletes megoldás a közösségi média használata. Körültekintően meg kell vizsgálni, hogy az Ön cégének megéri az erőforrásait a közösségi médiára fordítani, vagy valamilyen egyéb csatornát kell használnia. Fontos kiemelni, hogy amennyi előnye van a közösségi média használatának, annyi hátránnyal is rendelkezik, ezért nagyon fontos pontosan megtervezni, milyen közösségi média eszközt válasszon a cég.

 

Melyik csatornát válaszam?

Számos lehetőség áll a rendelkezésünkre Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, You Tube, Blog ezek közül a cég céljainak megfelelőt kell választani. A közösségi média csatorna megválasztása mindig attól függ, hol található a vállalkozás célközönsége. Ezt jól át kell gondolni, elemezni kell a célközönséget, valamit meg kell ismerni a szokásait.

Amennyiben sikerült megválasztani a cég számára megfelelő eszközt, tervet kell készíteni a csatorna működtetésére. Ahogy minden munka megkezdése előtt a közösségi média használata előtt is pontosan meghatározzuk az aktivitás célját, a célközönséget, az üzenetet, intenzitást. Komoly hibákat lehet elkövetni, ha nem tervezünk, csak elkezdjük a munkát a felületen.

 

Keressen bennünket, tervezzük meg az Ön cége számára legmegfelelőbb csatornát, ne fecsérelje el az erőforrásait feleslegesen.

 

Szolgáltatásaik:

 

Facebook kampányok tervezése és kivitelezése

Facebook hirdetések tervezése és lebonyolítása

Stratégiai tervezés

Szöveges és képi tartalmak előállítása

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial