Google AdWords

 

Milyen megoldásokat kínálnak a Google rendszer eszközei?

 

A sikeres Online Marketing kampányok során a Google rendszerei megkerülhetetlenek, olyan hasznos termékeket kínálnak számunkra, mint az AdWords, Analytics, You Tube, Tag Manager, az hogy melyiket használjuk ezek közül, minden esetben a projekt határozza meg. Elméletileg ebbe a felsorolásba kellene említeni a SEO-t is, hiszen a SEO a Google keresőinek organikus találatait befolyásoló technika, de mivel ezt tekinthetjük némileg szürke zónás megoldásnak, nem itt taglaljuk. Tekintsük át, milyen eszközeink vannak és azokat mire használjuk.

 

Google AdWords Search 

fizetett hirdetés, ami a Google rendszer keresőiben biztosít számunkra előnyös megjelenést. Olyan esetben használjuk, amikor a terméket, vagy szolgáltatást tudatosan keresik, pl.: autó javítás Óbudán, vagy fénymásolás Ózdon. A Google AdWords kampányok fontos része, hogy a kulcsszavak, a hirdetések és a honlapon szereplő tartalom releváns legyen, akkor jó egy kampány, ha a felhasználó a kérdésére kielégítő és korrekt válaszokat kap a honlapon. A kulcsszavak, hirdetések és tartalom egységét a Google is jutalmazza, vagy bünteti.

 

Szolgáltatásaink:

  • AdWords kampányok tervezése és kezelése
  • Kulcsszó kutatás és tervezés
  • Az eredmények folyamatos monitorozása és elemzése

 

Google Display

A Google Display rendszerben szöveges, képi, vagy kombinált hirdetéseket helyezhetünk el adott honlapokon. Azt, hogy milyen típusú honlapokon szeretnénk a hirdetéseinket megjeleníteni azt mi dönthetjük el.

A Google Display hirdetések, olyan kampányok során hasznosak, ahol a termékeinket, szolgáltatásainkat olyanokkal szeretnénk megismertetni, akik eddig nem ismerték. Kiváló brand építéshez, illetve termék bevezetési kampányok során. Hasznos kiegészítője lehet rendezvények hirdetéséhez.

 

Szolgáltatásaink:

  • Google Display kampányok tervezése és kivitelezése
  • Bannerek, hirdetések tervezése és elkészítése
  • Az eredmények folyamatos monitorozása és elemzése

 

Remarketing listák készítése

A remarketing egy olyan technika, amellyel különböző kritériumok alapján csoportosíthatjuk az oldalunk látogatóit és azoknak egyedi, testreszabott ajánlatokat tudunk tenni, különböző csatornákon. Pl: nyaralásokat értékesítő cégem van, listát készíthetek azokból a látogatókból, akik felkeresték az oldalunk egy adott aloldalát, tegyük fel a Római utakat bemutató aloldalt. A lista alapján küldhetek ezeknek a látogatóknak célzottan Római utakat bemutató hirdetéseket Google Display hálózaton keresztül, Gmail-ban, vagy akár Facebook-on is.

 

Szolgáltatásaink:

Remarketing listák készítése,

Remarketing kampányok tervezése és kivitelezés

Bannerek, hirdetések tervezése és elkészítése

 

Google Analytics

Az Analytics rendszer az egyik leghatékonyabb ingyenes online mérési eszköz, használata kötelező mindenkinek, akinek honlapja van. Az Analytics rendszer pontos beállításaival, szinte minden adat a rendelkezésünkre áll, ami szükséges egy KKV-nak a sikeres Online Marketing tevékenysége során.

Szolgáltatásaink:

Google Analytics rendszer beállítása

Google Analytics adatok elemzése

 

Google Tag Manager

A Google Tag Manager egy hasznos eszköz, amellyel programozási tudás nélkül helyezhetünk el az oldalunkba mérő kódokat, Facebook pixelt és egyéb hasznos Online Marketing eszközt.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial