Rólunk

Miért az e17 Online Marketig Lab? Mert mi értünk hozzá!

 

Mi az e17 Online Marketing Lab, egy online marketing manufaktúra vagyunk, ahol mi magunk tartjuk a kapcsolatot az ügyféllel, mi magunk tervezzük meg, majd kivitelezzük a munkákat. Tudatosan maradunk kicsik, mert így kézben tudjuk tartani a feladatokat úgy, hogy nem veszik el az ügyfelekkel való személyes kapcsolat sem. Gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni a folyamatosan változó online világ rezdüléseire. Azt tapasztaljuk, hogy ez a fajta együttműködés jó hatással van a közös munkákra. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink igényeket teljes körűen megismerjük és a folyamatokat együtt alakítsuk ki, annak érdekébe, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldásokat.

 

 A SZEMÉLYRE SZABOTT

A szolgáltatásaink kézműves jellege garantálja, hogy azok minden igényt kielégítőek és egyediek legyenek, Tudásunkkal a megrendelőink elvárásait … illeszkednek. A munkánkkal szolgálunk és értéket teremtünk. Kihasználjuk a technológiában rejlő lehetőségeket, amelyeket a kreativitással ötvözve használunk, a végső cél elérése érdekében amelyet, minden rendelkezésre álló eszközzel mérjük és ennek megfelelően tovább alakítjuk.

Nem érjük be a középszerűséggel, nálunk a maximum a minimum, legyen szó online marketing stratégiáról, közösségi marketingről, designról, weboldal fejlesztésről, vagy akár offline akciókról. Ott vagyunk és megcsináljuk.

 

Tudásvágy

Tudásunkat folyamatosan bővítjük, alkalmazkodunk a változásokhoz és együtt fejlődünk az online világgal. A tudásvágy mozgatja a szervezetet ez a legfőbb motivációnk.

 

Alázat

A e17 Online Marketing Lab csapata elkötelezett a maximális minőség mellett, amelyet tudással végzünk, a munkánk iránti alázattal. Számunkra a mindennapi munka több, mint pénzkereset, szolgálat. Célunk, hogy az ügyfeleink igényeihez igazodva és a világ változásait naprakészen követve nézzünk szembe a mindennapok kihívásaival és az ezekben a lehetőségeket lássuk meg. Fontos, hogy szeressük, amit csinálunk, lelkesen, nyitottan és mi valóban szeretjük a munkánkat!

 

Szolgálat

Számunkra fontos a közösségi munka. Közösen és egyénileg is számos önkéntes munkában veszünk részt. Azt gondoljuk, hogy tudásunkat és tapasztalatunkat kötelességünk olyan projektekbe is kamatoztatni, amelyek nem járnak anyagi haszonnal, hanem a társadalom egészét építi és szolgálja. Kiemelt figyelmet szentelünk az Alapítványoknak és a Közhasznú szervezeteknek, akikkel a kezdetektől fogva szoros és gyümölcsöző kapcsolatunk volt. Néhány kiemelt projektünk leírása ITT megtalálható.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial