Online marketing stratégia kialakítása

Stabil alapok nélkül nem lehet magasra építkezni!

A stratégia megalkotása alapvető feladat, minden munkát ezzel kezdünk. Házat sem épít senki, tervek nélkül, kampányt sem lehet. Tervezés nélkül nem lehet eredményes munkát végezni.

Milyen a jó stratégia?

A jó stratégia tényekkel alátámasztott, szakmailag megalapozott, reális és megvalósítható!

A tervezés során REÁLISAN kell felmérni a célokat és a lehetőségeket. Ehhez ŐSZINTÉN szembe kell nézni valósággal. Az irreális, vágyott, vagy elképzelt adatok alapján elkészített stratégia nem lesz hatékony.

A hibás adatok alapján készült, rosszul megválasztott út sokba kerülhet a cégednek.

Miben tudunk segíteni neked?

Mi objektíven, a kívülálló szakember szemével tudjuk megvizsgálni a lehetőségeidet. Mi csak a száraz és brutális tényeket vizsgáljuk, ezeket elemezzük és ezek alapján készítjük el a REÁLIS stratégiát.

Minket nem befolyásolnak a zavaró tényezők, nekünk nincsen érzelmi kapcsolatunk a cégeddel kapcsolatban. Neked van! 

Tudjuk, mert a sajátunkkal szemben nehezünkre is nehéz objektívnek maradni!

Hirdetéskezelés

Az Online Marketing az egyik leghatékonyabb módszer a vevőszerzésre, kommunikációra, kapcsolatépítésre, bevételszerzésre. Számtalan eszköz, módszer áll a rendelkezésedre, annak érdekében, hogy elérd a céljaidat. Ez a jó oldala, a rossz, hogy rettenetesen sok időt vesz igénybe a folyamatos, professzionális működtetése. Több főállású ember munkáját igényli a tervek alapján elkészíteni, feltölteni anyagokat, megszerkeszteni a képeket, megírni a szövegeket, elkészíteni és megvágni a videókat. Az anyagok elkészítése mellett, külön szakembert igényel, a rendszerek és hirdetések optimális beállítása.

Miben tudunk segíteni neked?

Az online marketing kivitelezés feladatát levesszük a válladról. Nem kell keresned a piacon olyan embert, aki mindenhez is ért, mert nincs ilyen. Mi csapatban dolgozunk, minden feladatra rendelkezünk szakemberrel.

Jobban megéri kiszervezni a marketing tevékenységet, mint saját embereket felvenni!

Online kommunikáció / PR

Fontos, hogy milyen képet alakítunk ki magunkról az interneten. A helyesen meghatározott online kommunikáció erősíti a céggel szembeni bizalmat, építi a kapcsolatokat, ezáltal könnyebben megtaláljuk a jó ügyfeleket és a minőségi munkaerőt.

Miben tudunk segíteni?

Reálisan felmérjük a céged lehetőségeit, ezek alapján kialakítjuk a kommunikációs stratégiát.

Számtalan eszköz áll a rendelkezésünkre, amelyeken keresztül el tudjuk érni az embereket. Nem mindegy melyiket használjuk. Meghatározzuk, melyikkel érjük el az legjobb eredményt, valamit hol vagytok a legerősebbek.