Tanácsadás

Gyakran szembesülünk azzal a pillanattal, amikor tudjuk, hogy valami újító megoldás mozdítaná legjobban előre a vállalkozásunkat, vagy szervezetünket.

  

Ilyenkor a legjobb, ha a Tanácsadás szolgáltatásunkat választja, mert 

 

 érezzük, hogy akadályokba ütközünk és talán egy külső szem, egy online marketing szakember meg tudná adni azt a segítséget, amivel újra erőre kapunk mi magunk is, és a cégünk életébe is egy újabb szárnyaló, virágzó életszakasz következik be,
 a személyes beszélgetés során olyan új ötletek, új módszerek kerülnek napvilágra, amire esetleg Ön még soha nem is gondolt,
 ha Ön árajánlatot kér tőlünk, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot és egy időpont egyeztetés után személyesen találkozunk. Vágjunk bele!

 

 

Kiknek ajánljuk az Online Marketing tanácsadást?

 

 Azoknak, akik cégében még nincs Online Marketing tevékenység, így jó lenne néhány ötlet, hogy milyen irányba induljanak el.

Régóta szeretnének nyitni az Online világ felé, de nincs meg a cégben a kellő szaktudás és tapasztalat? Jó lenne egy kívülálló szakember segítsége, hogy a jelenlegi helyzetet felmérve a cég reális lehetőségeit figyelembevéve kialakítson egy megfelelő, következő stratégiát?

Kérje az Online Marketing tanácsadást, új ötlet garanciával.

 

 Azoknak, akik elkezdték a cégben az Online Marketing tevékenységet, de nem úgy jönnek a számok, ahogy azt elképzelték!

Nézzük át hol lehet a hiba, vizsgáljuk meg a stratégiát, mennyire alkalmazkodik a cég valódi lehetőségeihez és célkitűzéseihez. Sokszor előfordul (velünk is), hogy annyira beleszeretünk egy ötletünk be, hogy szükséges egy független harmadik fél pártatlan véleménye az adott ötletről.

De lehet, hogy csak néhány beállítással van probléma, amit át kellene nézni, hiszen nem érthet mindenki professzionálisan mindenhez. Az autónkat mi sem magunk szereljük, mert nem értünk hozzá, ha rossz a hangja elvisszük a szerelőhöz. Az Online Marketingben sincs ez másképpen, ha nem úgy teljesítenek a kampányok, nem hozzák az eredményeket, adott esetben drágább a hirdetés, mint amennyi bevétel növekedést tud generálni, ott probléma van, amit orvosolni kell.

Kérje az Online Marketing tanácsadást, új ötlet garanciával.

 

♦ Új Online Marketing ügynökséget keres a cége számára?

Felkeltettük az érdeklődését, de szeretne biztosra menni? A konzultáció arra is alkalmas, hogy kipróbáljon bennünket! Adjon egy feladatot és amennyiben megtaláljuk az Ön számára megfelelő megoldásokat, valamint  szimpatikusak vagyunk egymásnak, beszélgessünk a folytatásról.

 

 

A Konzultáció menete:

 

 

Töltse ki az ajánlatkérő űrlapot

Adja meg azokat a személyes adatokat, amelyen el tudjuk érni, valamint írja be, milyen online csatornákat használ, hogy képet alkothassunk a cégről és a tevékenységéről. Írjon pár mondatot arról, miben kéri a segítségünket: ÁRAJÁNLATOT KÉREK

48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot

Ígérjük, hogy két munkanapon belül megkeressük Önt és egyeztetünk időpontot egy személyes beszélgetéshez. Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni, az első megbeszélést bonyolíthatjuk telefonon vagy Skype-on is.

Személyes kapcsolatfelvétel

A személyes kötetlen megbeszélés során kielemezzük az előre rendelkezésünkre bocsátott adatokat a cég Online eszközeiről. Kölcsönösen tisztázzuk a felmerülő kérdéseket, valamint lepontosítjuk a feladatot.

Kiértékelés, tervezés

A rendelkezésünkre bocsátott adatokból, illetve a személyes megbeszélés során szerzett tapasztalatok alapján elkészítjük a megoldást az Ön problémájára.

A személyes megbeszélés

A személyes megbeszélésen prezentáljuk a kidolgozott tervet és megoldási stratégiát az Ön problémájára. Itt van lehetőség arra, hogy pontosítsuk a tervet és csiszoljunk a részleteken.

A dokumentáció

A személyes megbeszélés tapasztalatait és eredményét összefoglaljuk egy dokumentációban, amely a következőket tartalmazza:

  • A megkapott adatok kielemzése (Analytics, AdWords, Facebook manager,).
  • Megoldás arra a problémára, amellyel felkeresett bennünket.
  • Leírás arra vonatkozóan, hogyan tudják az adott problémát, kijavítani, illetve milyen gyakorlati lépéseket kell tenni annak érdekében, hogy a jövőben sikeresen működjenek a rendszerek.
  • A fenti adatokat egy dokumentumban foglaljuk össze.

 

Az új ötlet garancia keretében garantáljuk, hogy nem kell kifizetnie a konzultáció díját, amennyiben a személyes megbeszélés végén úgy értékeli, hogy nem tudtunk olyan új ötletet mondani, amire Ön nem gondolt, vagy nem érzi úgy, hogy megoldás lenne a problémájára.

Bátran ajánljuk fel ezt a lehetőséget, mert még nem fordult elő, hogy nem tudtunk megoldást találni az ügyfelünk problémájára. Nem hiszi el? Tegyen egy próbát!

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial