Dr. Rónay Miklós projektvezető/Érték Magazin

Az Érték Magazin szerkesztősége az E17 Online Marketing céget bízta meg a honlap elkészítésének és a microsite sémák kidolgozásának munkálataival. Az a tapasztalatom, hogy az E17-ben rá tudnak hangolódni a megrendelő hullámhosszára, és mintha nem fogynának ki a marketing ötletekből. Olyan esztétikai, grafikai érzékük van, amire a megrendelőnek érdemes odafigyelni. Tudják, hogy mi néz ki jól a képernyőn, működő megoldásokat készítenek.

Tovább

Páger Zsolt üzletfejlesztési igazgató/Hungast

Jól esett olvasni amit alább írtál. Igyekszünk a jövőben is fenntartani, fejleszteni, amit Ti elindítottatok. Munkakapcsolatunk kezdete igen jól indult. Szakmaiság, koncepció, lendület volt benne. Természetesen közös munka volt, de e tekintetben a Ti érdemeteket szerettem volna kiemelni. Minden a szóban egyeztetettek szerint történt, amit minden alkalommal írásban rögzítettél is. Ez a következetes munkavégzés nekem nagyon tetszett! Éva munkájából amit én érzékeltem, hibátlan volt. Kreatív, gyors és pontos volt minden grafikai munka.  

Tovább

Orbán Erika főszerkesztő/Alkotónők Webmagazin

A megbeszélésen remekül éreztem magam, barátságos, mosolygós abszolút bizalomgerjesztő emberek vártak rám és én ettől megnyugodtam. Az első perctől az volt a benyomásom, hogy értem dolgoztok. A beszélgetés adott egy iránymutatást, hogy merre lenne érdemes elindulnom, ezt, ha nem is 100%ban, de 80%-ban meg is fogadtam. Bizonyos dolgokat átgondoltam a beszélgetés alapján. Volt, amit elengedtem és volt, amire jobban odafigyelek ezután. Ez a két dolog érezhetően jót tett.

Tovább

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Tetszett ez a cikk? Ossza meg másokkal is a közösségi oldalán!