Weboldal készítés

Ma már az elérhetőség, a megtalálhatóság nem is kérdés. Nem azt kérdezzük magunktól, hogy kell-e nekünk weboldal, hanem azt, hogy mi legyen a célja?

Miért fontos a megfelelő honlap?

“A honlap termeli a pénzt, mert ezen keresztül történik a végső értékesítés.”

Online marketing alapja a megfelelő honlap, hiszen ezen keresztül történik az információk átadása és az értékesítés. A legtöbb online marketing tevékenység célja, hogy különböző eszközökkel a honlapra tereljük a látogatókat. Ezért fontos, hogy a weboldal a projektünk céljának megfelelő legyen a technológia megválasztása tekintetében, kialakításában, funkcióiban, ergonómiájában, tartalmában és kinézetében. Mi a WordPress alapú weboldal készítést ajánljuk Önnek, amelynek kezelését is megtanítjuk.

Ön látta az elefántos esküvőt? Ami már bejárta a világsajtót?

Amikor megjelent a hír, örömmel láttam meg a tv-ben  És miért volt ez öröm? Mert aki a fiatal artista pár tortájára készítette a kristály tortadíszt, neki is itt készült a weboldala és a webdesignja.


Lehet, hogy más is készít kristály tortadíszeket, viszont neki nincs weboldala, így nem is érik el, nem találnak rá a megrendelői. Az online világban 1,5 évnél hosszabb távra nem érdemes tervezni, mert annyira gyorsan követik egymást a változások. Cserébe azok az évek, amiket a jelenben töltünk éppen, óriási értékkel bírnak! Nem is érdemes halogatni, várni a megfelelő pillanatra, amikor majd weboldalunk lesz.

Most van itt a pillanat!

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial